Diversitatea –’ O Sansa in plus pentru viitor’

Posted: 24 mai 2012 in apis românia

 Asociatia pentru Promovarea Incluziunii Sociale in parteneriat cu Inspectoratul Judetean Cluj  a desfasurat in in data de 19.05.2012 faza judeteana a concursului  Diversitatea –”O Sansa in plus pentru viitor”

Imagine

Concursul a fost organizat si supervizat de doamna Margareta Jimba inspector pentru minoritatea rroma care a fost desemnata de catre Inspectoratul general judetean  pentru a fi promotorul acestei activitati .

Au  fost premiate urmatoarele scoli: Scoala Sam Poiana –Turda   locul 3, Scoala Pavel Dan –Campia Turzii locul 2, Scoal cu clasele I-VII- Camarasu

Tema concursului, urmarind promovarea contributiilor diferitelor culturi la patrimoniul si modul de viata din Romania precum si validarea dialogului intercultural ca factor esential pentru dezvoltarea viitoare a societatii multiculturale romanesti si europene, societate in care cunoasterea celuilalt, de langa noi, poate fi o resursa semnificativa pentru  fiecare individ, dar si o bogatie prin care o comunitate dobandeste o identitate mai puternica.

 Pregatirea pentru concurs in echipe aduce ca un rezultat aditional invatarea mecanismelor lucrului in echipa, dezvoltarea aptitudinilor de comunicare interpersonale si al unui climat de incredere favorabil obtinerii de rezultate.

Scoala cu clasele I-VIII  Camarasu castigatoare concursului Diversitatea – O Sansa in plus pentru viitor’’ va participa la faza  nationala .

 “Vom continua sa sprijinim prin toate mijloacele disponibile acest gen de activitati care promoveaza dovesitatea etno-culturala si coopteaza elelvii mai multor scoli in cadrul acestui gen de manifestatii”.

                                                      Kovacs Zoltan,Presedinte A.P.I.S.

ImagineImagineImagineImagine

 

Această prezentare necesită JavaScript.

“Densuşienii. Corespondenţă” – Ioachim Lazăr şi Adela HerbanAlt joc cu poze – 04.02.12Amethyst and AgateAtenție, se votează!Buletinul cu ştiri, , Buna dimineata!,Clipe încremenite (040212), Cum petrecem primul weekend din februarie 2012?Iarnă româneascăIoachim Lazăr şi Adela Herban – “Densuşienii. Corepondenţă”Lana del Rey – Video GamesM-am mutat,MIERCUREA FĂRĂ CUVINTE Excroco-milogo-amorosso!Miercurea fără cuvinte. Hoteluri din Cluj-NapocaNoi şi ai noştri – 01.02.12,Noutati de demult (040212)obsesii dincolo de ninsoriPe chibrituri: Porumbel alb, simbol al păciiPiaţa Universităţii conştiinţă a neamului !,Poliţia loyală Turda, NU mai zice nimicRezultate recensamant pe intelesu meuScrisoarea – un parfum uitat?!Sfârşit de anȘtiri de bine,Vechi scăpărări (010212)Viaţa-n imagini (040212)Wolfgang Amadeus Mozart – Symphony No. 25 in G minor.

Lasă un comentariu